Yourzine 2e plek in de MT1000 2019!

door Marketing Adeptiv

13 december 2019

“Yourzine (an Adeptiv Agency) is op basis van onderzoek door de Erasmus Universiteit naar de 1000 beste bedrijven van Nederland, op de 2e plaats (!) genoteerd in de sector ‘Marketingadvies’ in de publicatie van de Management Team 1000.”

De MT1000 is een jaarlijks onderzoek onder zakelijke beslissers van Management Team en wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze zakelijke beslissers werd onder andere gevraagd Yourzine te waarderen op een schaal van 1 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u Yourzine zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden wordt de Net Promotor Score berekend, die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000.

Yourzine ontvangst de hoogste waardering op onder meer klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Loon naar werken

Michiel van Riemsdijk, directeur Yourzine is razend trots op deze erkenning. “Yourzine heeft een prachtig jaar achter de rug. Vanuit beleving en gedreven door onze visie op datagedreven dialoogmarketing hebben we samen met onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers impactvol werk geleverd. Dat we dat nu zo gewaardeerd zien vanuit dit onderzoek geeft ons minimaal aanleiding voor een extra biertje op onze kerstborrel volgende week. Tegelijk biedt het ruimte voor ambitie! Waar we onszelf in 2018 terug vonden op een 4e positie in de categorie Marketing Advies proosten we dit jaar op een 2e plaats. Onze ambitie voor 2020 laat zich raden uiteraard!”

Ruimte voor verbetering?

Niels van Es, managing director van Yourzine, is uiteraard net zo trots op deze notering. “Kijkend naar de onderliggende scores is de hoge NPS voor Yourzine uiteraard prachtig. Daar werken we als team met zijn allen iedere dag voor. Tegelijk merken we ook op, sportief als we zijn, dat we nog hoger zouden willen scoren op andere onderdelen. Daar ligt voor ons heel concreet onze opdracht en ambitie voor 2020!”

Namens alle collega’s dank voor deze erkenning! Ook bedanken wij graag onze opdrachtgevers voor het vertrouwen. Op naar 2020!

Benieuwd naar de volledige uitslag van het onderzoek? Klik hier.

© 2019 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd