We zijn vereerd!

door Merel Roks

9 april 2019

Misschien is het omdat onze inzet niet onopgemerkt blijft? Of omdat het onze ambitie onderstreept? Of is het omdat die hoge notering het bewijs van onze voorlopersclaim is? Wat het ook is; de uitslag is iedere keer weer een feestje!

Adeptiv agencies Searchresult en Yourzine scoren, op basis van het onderzoek van Motivaction naar de beste bedrijven van Nederland, in de Emerce 100 dit jaar:

  • Categorie Tradingdesk Bureaus: Searchresult met 6 sterren (!)
  • Categorie Digital Marketingbureaus Groot: Yourzine met 5 sterren
  • Categorie Digital Marketingbureaus Groot: Searchresult  met 5 sterren
  • Categorie E-mailmarketing Bureaus: Yourzine met 5 sterren

 

“We zijn wederom waanzinnig trots op deze noteringen in de Emerce 100. Dat een groeiend aantal opdrachtgevers, en in het geval van de Emerce 100 ook branchegenoten, ons deze credits geven is een prachtige bevestiging van onze ambitie. Het bewijst dat wij niet alleen claimen de beste te zijn in ons vakgebied van digitale customer journey marketing, maar dat we het volgens anderen ook waarmaken.” redeneert CCO Michiel van Riemsdijk.

“Grote dank aan alle collega’s binnen Adeptiv, die ieder dag vol gedrevenheid werken aan de meest effectieve projecten. Het is echt een feest om met zoveel hoog gemotiveerde professionals samen te werken! Tot slot uiteraard ook veel dank aan al onze opdrachtgevers. Hun vertrouwen en uitdagingen geven ons uiteindelijk de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen in het ons zo geliefde vakgebied ”

Al onze collega’s en opdrachtgevers; de echte sterren!

 

 

© 2019 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd