Uptmz sluit partnership met Mijnwebwinkel

door Marketing Adeptiv

8 juni 2020

Uptmz sluit partnership met Mijnwebwinkel

Uptmz (part of Adeptiv) en Mijnwebwinkel zijn een samenwerking gestart. Deze samenwerking maakt het voor klanten van Mijnwebwinkel gemakkelijker om hun online marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Laagdrempelig en effectief adverteren

“We merken bij onze klanten dat online marketing een uitdaging is bij het runnen van hun shop. Uptmz is daarin een ideale partner. Zij maken het mogelijk om zonder SEA-kennis of het inschakelen van bureaus, op een laagdrempelige manier en zonder verplichtingen te adverteren via Google Ads”, aldus Danny de Pee, COO van Mijnwebwinkel.

Vincent Stoit, Senior Accountmanager bij Uptmz vult aan: “Mijnwebwinkel geeft iedere ondernemer de kans om van zijn of haar passie een online succes te maken, zonder technische kennis of een grote tijdsinvestering. Dit vormt het unieke fundament voor ons partnership. Uptmz zorgt dat de ondernemer de maximale tijd aan zijn of haar passie kan blijven besteden, terwijl slimme algoritmes de Google Ads campagnes optimaliseren en meer bezoekers naar de online winkel trekken.”

Mijnwebwinkel: 42.000 webshops in 100 landen

Mijnwebwinkel helpt ondernemers eenvoudig en snel een webwinkel op te zetten. Inmiddels maken meer dan 42.000 merchants gebruik van het platform. Zij verkopen samen meer dan 10 miljoen unieke producten en verwerken ruim 50.000 bestellingen per dag. Mijnwebwinkel is vandaag de dag in maar liefst 100 landen actief.

Danny de Pee: “Het inregelen van Google Ads voor merchants wereldwijd vraagt om technische skills en marketingkennis op topniveau. Uptmz kan deze kennis als geen ander bieden. Dit maakt het partnership zeer waardevol.”

Online marketing automatiseren met Uptmz 

Veel ondernemers willen wel investeren in online marketing, maar weten niet hoe. Uptmz biedt de oplossing. Met behulp van slimme algoritmes maakt Uptmz het mogelijk om volledig geautomatiseerd te adverteren. Ondernemers worden ontzorgd, maar houden wel de volledige controle over hun marketingbudget.

Meer informatie over Uptmz (part of adeptiv) of Mijnwebwinkel

Op de foto:

Sander van Heijnsbergen- partnermanager bij Mijnwebwinkel (linksachter),  Danny de Pee- COO van Mijnwebwinkel (linksvoor), Vincent Stoit- Senior accountmanager bij Uptmz (rechtsachter), Peter van Leeuwen- head of Uptmz (rechtsvoor)

© 2021 | Adeptiv is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd.