Al jaren een topnotering in de Emerce100

door Marketing Adeptiv

28 april 2021

Vandaag verschijnt de zestiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin geeft Emerce weer hoe beslissers uit de digital markt de prestaties van dienstenleveranciers beoordelen.

Ook dit jaar hebben onze labels Yourzine en Searchresult weer een paar topnoteringen in deze toonaangevende lijst weten te bemachtigen.

Yourzine en Searchresult voeren de top aan in de categorie Digital Marketing Bureaus.

Daarnaast voert Searchresult dit jaar, net als in 2019 en 2020, de lijst aan in de categorie ‘tradingdesk bureaus’ en heeft Yourzine met 5 sterren een topnotering in de categorie ‘Marketing Automation Bureaus’ te pakken. Adeptiv (company-breed) heeft in de nieuwe categorie ‘Bureaugroep’ een top 5 notering in de wacht weten te slepen.

Categorie Digital Marketingbureaus Groot:

  • Searchresult 5,5 sterren 
  • Yourzine 5 sterren 

Categorie Tradingdesk Bureaus:

  • Searchresult 6,5 sterren 

Categorie Marketing Automation Bureaus:

  • Yourzine 5 sterren 

Categorie Bureau:

  • Adeptiv groep 5 sterren

Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv: “Wat een geweldige mooie waarderingen weer! Het went nooit, ook niet na al die noteringen van voorgaande jaren. Elk jaar vieren we dit feestje opnieuw en zijn we trots en dankbaar met de waardering die we vanuit onze opdrachtgevers, partners en relaties krijgen. Dit stimuleert ons om er ook komend jaar weer voor 200% tegenaan te gaan, er blijft altijd ruimte voor ambitie!”

Adeptiv fuseerde eind 2020 met de Springbok Groep. Twee groepen met dezelfde missie: merken verbinding laten maken met hun klanten. Samen beschikken we over een diepe expertise binnen de customer journey marketing en zijn we met meer dan 280 experts nu nog beter in staat om zowel expertisegerelateerde vragen als cross-expertisevragen te beantwoorden. 

Onder Adeptiv vallen labels als Searchresult, Yourzine, Kernel en Adeptiv Lab. De Springbok Groep heeft onder andere Rise + Shine, Springbok Mechelen en Springbok Amsterdam onder haar vleugels.

 

Lees ook het artikel op Cstories

© 2021 | Adeptiv is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd.

Welkom.
Vanaf november is Adeptiv veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?