Technology based, human driven

Wij zijn Adeptiv. Een toonaangevende customer journey marketinggroep. Met een gezamenlijk doel: optimale groei van de customer base en customer value voor onze opdrachtgevers.

 

De huidige en toekomstige kennishubs die gezamenlijk Adeptiv vormen bestrijken het hele digitale marketinglandschap en excelleren ieder afzonderlijk in hun respectievelijke domeinen. Een ideale mix aan specialisten, met  toegesneden gespecialiseerde technische kennis en tools en toegesneden inzichten en creativiteit, voor iedere fase in de digitale customer journey.

We geloven daarbij dat het vooral de mensen zijn die het verschil maken. Plezier in samenwerken met collega’s, teamwork en partnerships met klanten en kennispartners staan dan ook voorop.

Human driven, innovatief en transparant. Daar staan we voor.

Tegelijkertijd zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën om in de voorhoede van ons vak te blijven opereren. Want de beste zijn in ons vakgebied, dat is en blijft het ultieme doel: voor minder doen we het niet.

Wij zijn vooroplopers. Altijd al geweest. Vernieuwers door in beweging te blijven.

Who’s who

Op zoek naar groei van het klantenbestand door geoptimaliseerde digitale aanwezigheid, effectieve anticipatie op gedrag en conversie naar sales, ben je van harte welkom bij Searchresult.

Een complete toolbox aan mediamodeling, Google Ads-automation en budgetoptimizers vind je bij Kernel. Software as a service; met een (sterk dienstverlenende) human touch.

Het domein van Yourzine is het op datagedreven wijze vergroten van de klantwaarde door het aanbieden van digitale klantervaringen, relevante proposities en het belonen van klantentrouw.

Nieuwsgierigheid tot besluit is een voorwaarde als je vooruitstrevend wilt zijn. En voor wie dat met ons gemeen heeft, is er de Adeptiv Academy.

Adeptiv is een ingenieuze samensmelting van twee woorden die samen precies vertellen wat ons zo bijzonder maakt. Adept; very skilled or proficient at something. Adapt; conform oneself to new or different conditions. In gewoon Nederlands: wij zijn bedreven experts. Wij willen de beste zijn en blijven in ons vak. En we investeren voortdurend in nieuwe kennis en vaardigheden.

Awareness, consideration, acquisition; in het digitale domein laat performancemarketingbureau Searchresult merken groeien en oogsten. Met één-op-één-communicatietechnologie, state-of-the-art-tooling en predictive datamodeling haalt Searchresult maximaal rendement uit jouw campagnes, en behaal én behoudt jij jouw toppositie.

Maak kennis

Als full service dialoog marketing bureau combineert Yourzine jouw kennis van de markt met haar kennis van data gedreven dialoog marketing. Het resultaat: aantoonbare klantwaarde. Voor ieder individu de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment!

Maak kennis

De beste in de markt blijf je niet zomaar. We kijken vooruit en investeren in onze talenten om voorop te blijven lopen. De kennis die we in huis hebben, delen we via Adeptiv Academy. Zo maken we werk van jouw persoonlijke ontwikkeling én van de groei van ons bedrijf.

Maak kennis

Tools om je merk te bouwen en mensen te activeren. Kernel automatiseert jouw operationele en interdisciplinaire marketingtaken, optimaliseert campagnes en draagt bij aan een objectieve besluitvorming. Bouw een sterk merk. Balanceer merk en sales inzet en maximaliseer je sales resultaat met Kernel.

Maak kennis

© 2021 | Adeptiv is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd.