Klaar voor de uitdagingen van morgen?

Wat wil jij leren vandaag?

Versterk jezelf persoonlijk en professioneel met de inhoudelijk kracht van Adeptiv Academy. Waarom kiezen voor de Academy van Adeptiv? Meer dan vijftien jaar relevante ervaring. Dagelijks aangescherpt in de praktijk. Op maat gemaakt voor iedere vraag, doel en/of teamsamenstelling.

In korte, praktijkgerichte workshops en trainingen ben je dus in no-time helemaal bij. Goed voor jou, goed voor je carriere.
Bekijk aanbod

Leer de geheimen achter Adeptiv’s award winning strategieën en campagnes. En profiteer van onze ervaringen met valkuilen. Waar wisten we customer journey engagement maximaal te optimaliseren en waar sloegen we de plank mis.

Analytics

Van dataverzameling tot custom rapporten en bouwen van segmenten. Hoe gebruik en interpreteer je deze inzichten nu het beste voor je business?

Data Science

Goed gebruik van data geeft inzichten en voorspellingen die een team van specialisten niet had gevonden. Wat kan data betekenen voor je business en waar moet je opletten?

Digital Strategy

Het digitale marketing landschap is groot en wordt steeds groter. Welke mix is er nodig voor een goede strategie en hoe zet je deze optimaal in?

Dialoog Marketing

Waardevolle klantbeleving gaat gepaard met persoonlijke communicatie; het juiste bericht, op het juiste moment bij juiste persoon.

UI/UX

De klantreis is van belang voor een goede beleving en uiteindelijk conversie. Hoe ervaart jouw klant de reis naar aankoop/boeking?

Social Advertising

Iedereen gebruikt social media, maar hoe gebruiken merken het? Hoe social bij kan dragen aan je merk identiteit en conversie..

"We excelleren in verschillende domeinen en fases in de digitale customer journey"

- Michiel van Riemsdijk
CCO Adeptiv

Liever persoonlijk contact?

*We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, we delen de gegevens niet met derden

Met haar werkervaring bij verschillende opleidingsinstituten is Debby de aangewezen persoon voor al je vragen rondom Adeptiv Academy.

Meer weten over incompany en maatwerk bij Adeptiv?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Dat kan via ons formulier of via: academy@adeptiv.nl

Je kan ook telefonisch contact opnemen: +31 (0)73 303 59 00

© 2019 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd