Klaar voor de uitdagingen van morgen?

Hou jezelf up-to-date!

Versterk jezelf, persoonlijk en professioneel, met de inhoudelijke kracht van Adeptiv Academy. Je krijgt les van vakidioten: doorgewinterde experts en vooroplopers in digital marketing. Zo profiteer je van relevante ervaring en maak je kennis met de nieuwste inzichten die elke dag worden aangescherpt in de praktijk.

We bieden strategische masterclasses, praktijkgerichte trainingen, interactieve workshops, webinars en er zijn bootcamps met verschillende trainingen op 1 dag. Zo kies je precies wat je nodig hebt en ben je binnen een dag weer helemaal bij: de beste investering die je in jezelf kunt doen.
Bekijk aanbod

De wereld verandert, maar jij houdt hem bij. Omdat je ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vak. En omdat je er altijd voor open staat om nieuwe dingen te leren.

Analytics

Van dataverzameling tot custom rapporten en bouwen van segmenten. Hoe gebruik en interpreteer je deze inzichten nu het beste voor je business?

Data Science

Goed gebruik van data geeft inzichten en voorspellingen die een team van specialisten niet had gevonden. Wat kan data betekenen voor je business en waar moet je opletten?

Digital Strategy

Het digitale marketing landschap is groot en wordt steeds groter. Welke mix is er nodig voor een goede strategie en hoe zet je deze optimaal in?

Dialoog Marketing

Waardevolle klantbeleving gaat gepaard met persoonlijke communicatie; het juiste bericht, op het juiste moment bij juiste persoon.

UI/UX

De klantreis is van belang voor een goede beleving en uiteindelijk conversie. Hoe ervaart jouw klant de reis naar aankoop/boeking?

Social Advertising

Iedereen gebruikt social media, maar hoe gebruiken merken het? Hoe social bij kan dragen aan je merk identiteit en conversie..

"We excelleren in verschillende domeinen en fases in de digitale customer journey"

- Michiel van Riemsdijk
CCO Adeptiv

Liever persoonlijk contact?

*We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, we delen de gegevens niet met derden

Sophie Roeters staat klaar om al je vragen rondom onze Adeptiv Academy te beantwoorden.

Ook investeren in jezelf? Schrijf je hier dan meteen in. Wil je liever eerst meer informatie? Of ben je op zoek naar advies op maat die jou – of je afdeling – net een niveau verder brengt? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

 

Dat kan via ons formulier of via: academy@adeptiv.nl

Je kan ook telefonisch contact opnemen:

+31 (0)73 303 59 00

© 2021 | Adeptiv is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd.