Klaar voor de uitdagingen van morgen?

Hou jezelf up-to-date!

Versterk jezelf, persoonlijk en professioneel, met de inhoudelijke kracht van Adeptiv Academy. Je krijgt les van vakidioten: doorgewinterde experts en vooroplopers in digital marketing. Zo profiteer je van relevante ervaring en maak je kennis met de nieuwste inzichten die elke dag worden aangescherpt in de praktijk.

We bieden strategische masterclasses, praktijkgerichte trainingen, interactieve workshops, webinars en er zijn bootcamps met verschillende trainingen op 1 dag. Zo kies je precies wat je nodig hebt en ben je binnen een dag weer helemaal bij: de beste investering die je in jezelf kunt doen.
Bekijk aanbod

De wereld verandert, maar jij houdt hem bij. Omdat je ervoor zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vak. En omdat je er altijd voor open staat om nieuwe dingen te leren.

Digital campaign

Met veel en vooral snelle veranderingen in media, kanalen en gedrag is een digitale strategie niet altijd even makkelijk te ontwikkelen. Hoe ontwikkel en implementeer je een succesvolle campagne?

Data Science

Goed gebruik van data geeft inzichten en voorspellingen die een team van specialisten niet had gevonden. Wat kan data betekenen voor je business en waar moet je opletten?

Digital Strategy

Het digitale marketing landschap is groot en wordt steeds groter. Welke mix is er nodig voor een goede strategie en hoe zet je deze optimaal in?

Design

Een marketingproces wordt vaak ondersteund door marketingplatforms of marketing-automation. Maar bij de strakke planning vergeten we de creativiteit.

Technology

Je hebt software aangeschaft en je vraagt je af of je wel alles uit het programma gebruikt. Je wilt een campagne management platform die echt werkt.

Open inschrijvingen

Meld je nu aan voor een op maat training die aansluit bij jouw marketing doelstellingen.

"We excelleren in verschillende domeinen en fases in de digitale customer journey"

- Michiel van Riemsdijk
CCO Adeptiv

Liever persoonlijk contact?

  *We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, we delen de gegevens niet met derden

  Sophie Roeters staat klaar om al je vragen rondom onze Adeptiv Academy te beantwoorden.

  Ook investeren in jezelf? Schrijf je hier dan meteen in. Wil je liever eerst meer informatie? Of ben je op zoek naar advies op maat die jou – of je afdeling – net een niveau verder brengt? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

   

  Dat kan via ons formulier of via: academy@adeptiv.nl

  Je kan ook telefonisch contact opnemen:

  +31 (0)73 303 59 00

  © 2021 | Adeptiv is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd.