Wat wil jij leren vandaag?

Waarom kiezen voor de Academy van Adeptiv?

Meer dan dertig jaar relevante ervaring. Dagelijks aangescherpt in de praktijk. Op maat gemaakt voor iedere vraag, doel en/of teamsamenstelling.
Bekijk aanbod

Analytics

Van dataverzameling tot custom rapporten en bouwen van segmenten. Hoe gebruik en interpreteer je deze inzichten nu het beste voor je business?

Data / AI

Goed gebruik van data geeft inzichten en voorspellingen die een team van specialisten niet had gevonden. Wat kan data betekenen voor je business en waar moet je opletten?

Digital Strategy

Het digitale marketing landschap is groot en wordt steeds groter. Welke mix is er nodig voor een goede strategie en hoe zet je deze optimaal in?

Email / CRM

Waardevolle klantbeleving gaat gepaard met persoonlijke communicatie; het juiste bericht, op het juiste moment bij juiste persoon.

UI/UX

De klantreis is van belang voor een goede beleving en uiteindelijk conversie. Hoe ervaart jouw klant de reis naar aankoop/boeking?

Social

Iedereen gebruikt social media, maar hoe gebruiken merken het? Hoe social bij kan dragen aan je merk identiteit en conversie..

"We excelleren in verschillende domeinen en fases in de digitale customer journey"

- Michiel van Riemsdijk
CCO Adeptiv

Liever persoonlijk contact?

*We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, we delen de gegevens niet met derden

Meer weten over incompany en maatwerk bij Adeptiv?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Dat kan via ons formulier of via: academy@adeptiv.nl

Je kan ook telefonisch contact opnemen: +31 (0)73 303 59 00

© 2019 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd