Yourzine in top 10 beste bedrijven!

door Hiba Abakiou

19 december 2018

Elk jaar verricht MT.nl onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van financiële, professionele en digitale leveranciers op de nationale markt. Deze drie lijsten zijn samengevoegd onder de naam MT1000.

Dit jaar staat Yourzine, an Adeptiv agency in de top 10 beste bedrijven in de categorie Digital Marketing en e-commerce op de zesde plek in de lijst, wauw! In de overall score zijn de drie aspecten van Treasy en Wiersma meegenomen samen met het marktaandeel in de onderzochte doelgroep en het aantal aanbevelingen.

En daar blijft het niet bij. Yourzine staat ook nog eens op nummer 4 van “De beste bedrijven in de categorie Marketingadvies“. Alleen bedrijven met meer dan 5% respons zijn meegenomen. In de overall score zijn naast de 3 aspecten van het model van Treacy & Wiersma ook het marktaandeel in de onderzochte doelgroep en het aantal aanbevelingen meegenomen.

Wij zijn trots!

Ranking bedrijven Digital Marketing en e-commerce

Ranking bedrijven Marketing Advies

 

 

 

© 2018 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd