Adeptiv in Emerce 100

door Sharon Hercules

4 mei 2018

Feest van erkenning

Zo. Aangemerkt als beste in de branche, in maar liefst drie categorieën; Digital Marketing, E-mail Marketing en Tradingdesk. Wat een compliment! Een enorme eer. En wat een verrassing. Want het is geen vanzelfsprekendheid.

Natuurlijk kijken we ieder jaar weer uit naar de Emerce 100. Alleen al als barometer. Maar om mee te tellen concentreren we ons dagelijks vooral op wat er echt toe doet: Het creëren van waarde voor onze klanten.

100% klantfocus
“Het is de gedrevenheid en het vakmanschap van al onze collega’s om het onderste uit de kan te willen halen voor de opdrachtgevers, waarmee we het verschil weten te maken. Altijd op zoek naar aantoonbaar resultaat. Als we de notering ergens aan te danken hebben, is dat het”, redeneert CCO Michiel van Riemsdijk.

Uit de stal van Adeptiv gooien zowel Searchresult en Yourzine dit jaar hoge ogen. Yourzine en Searchresult noteren vijf sterren in de categorie Digital Marketing Bureau. Yourzine scoort verder als beste E-mail Marketing Bureau, Searchresult is goed voor 6 sterren als Tradingdesk en trouwens, onze moeder PostNL voert ook nog eens de ranglijst aan in Fulfilment. Opgeteld een compleet feestje!

“De erkenning van onze expertise in de verschillende categorieën onderstreept de slagkracht van Adeptiv. We zijn op deelgebieden ijzersterk en mede daardoor als verbonden collectief van nog grotere toegevoegde waarde in de mix aan strategievorming, techniek, creatie en media over de verschillende marketing kanalen.”

“Dat een groeiend aantal opdrachtgevers, en in het geval van de Emerce 100 ook branchegenoten, ons daar credits voor geven is een geweldige bevestiging van onze ambitie. Het bewijst dat wij niet alleen claimen de beste te zijn, maar dat we het volgens anderen ook waarmaken.”

“Met niet in de laatste plaats, nogmaals, dank aan alle collega’s die dagelijks in de weer zijn om onze reputatie als absoluut A-merk hoog te houden. Het is echt een feest om met zoveel hoog gemotiveerde professionals samen te werken! Tot slot uiteraard ook grote dank aan al onze opdrachtgevers. Hun vertrouwen en uitdagingen geven ons uiteindelijk de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen in het ons zo geliefde vakgebied ”

© 2018 Yourzine / Yourzine is ISO:9001 en ISO:27001 gecertificeerd